content plaatsen


Met een account op Het Nationaal BIM Platform ben je altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten omtrent BIM, 3D-bouwen en andere innovaties in de bouwsector. Bedrijven delen nieuws, opiniestukken, evenementen, vacatures en komen gemakkelijk met elkaar in contact. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

Hoe werkt het?

Content die je plaatst wordt niet alleen getoond op de voorpagina, maar ook overzichtelijk gebundeld op je eigen bedrijfsprofiel. Zo kunnen geïnteresseerden een overzicht vinden van al jouw nieuws, opiniestukken, evenementen en vacatures.

Bedrijfsprofielen

Op je bedrijfsprofiel vinden geïnteresseerden alle relevante informatie over jouw bedrijf. Zo bevat je bedrijfsprofiel een overzicht van contactgegevens, social media, BIM-gerelateerde content en alle medewerkers die zich bezig houden met BIM.

Wekelijkse updates

Wekelijks verzenden wij geplaatste content naar onze leden. Zo zijn HNBP-leden altijd op de hoogte van de laatste relevante actualiteiten op het gebied van BIM, 3D-bouwen en andere innovaties in de bouwsector.

BIM-professionals

BIM-professionals kunnen een account aanmaken en content plaatsen. Wil je profielen van BIM-professionals bekijken? Neem dan HNBP Pro!

Support

Geen tijd of expertise op het gebied van communicatie? Wij wel! Ons team helpt je graag om je verhalen te vertellen. Bekijk hier hoe wij je kunnen ondersteunen.