KUBUS organiseert webinars ‘BIM’ers aan het woord’

Event 19-01-2021 om 15:58 - Alle rubrieken - Softwareleveranciers


KUBUS organiseert webinars ‘BIM’ers aan het woord’

KUBUS organiseert een serie webinars, genaamd ‘BIM’ers aan het woord’. Dit zijn diverse sessies met architecten en bouwers, waarin zij onder meer vertellen waarom zij de overstap naar BIM maakten, voor welk BIM-pakket zij kozen en waarom, en wat hun ervaring tot nu toe is geweest.

Op vrijdag 30 oktober spreekt architect Roy Akkermans van Architectenbureau Goedehuizen. Zij hebben zeven jaar geleden de overstap gemaakt van 2D AutoCAD naar BIM’men met Archicad. De projecten die zij uitwerken zijn veelal particuliere woningen in het hogere segment en herbestemming vraagstukken.

BIM’en met Archicad heeft voor hen ook nieuwe mogelijkheden gecreëerd; dit door de vrijheid in presenteren van het ontwerp, mogelijkheden tot nieuwe samenwerkingen en toegang tot andere type opdrachten. Tijdens deze sessie van ‘BIM’ers aan het woord’ vertellen zij hier alles over.

Kijk hier voor meer informatie over de data en om aan te melden.

BronKUBUS


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Lotje van Rijsoort

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Solibri Inc. in de Benelux. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS de producten KUBUS Spexx, Nederlands meest gebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®,’s werelds eerste cloud based BIM issuemanagementsysteem op basis van openBIM formaten, met plug-ins voor alle grote BIM pakketten. Vanuit kantoren in Eindhoven (NL), Amsterdam (NL), Hasselt (BE) en Belgrado (RS) worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 80.000 gebruikers in de bouw.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.